پله به پله تا حمل آسان یخچال
۱٫ .یخچال را خالی کنید: خب قرار است اسبابکشی کنید و این یعنی یخچال محترم چند ساعتی خاموش است. به نظرتان میوهها و غذاها از این سفر گرم و پرماجرا استقبال میکنند؟ معلوم است که نه! بنابراین یخچال را مثل روز اول خالی کنید طوریکه یک قطعه غذا هم در آن به چشم نخورد. بعد هم نوبت قفسههاست. تک تک قفسهها، جامیوهای و …. را هم از یخچال بیرون بیاورید و به شکل جداگانه بستهبندی کنید. میتوانید روی قفسهها را سفلون بکشید تا زیاد رویشان خط و خش نیفتد. در آخر هم محفظهی یخ و آب سرد کن را خالی کنید چون هیچ کس از یک سیل کوچک آن هم وسط اسباب کشی استقبال نمیکند.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!۲٫ درهای یخچال را ببندید: آن داستان نمکی را یادتان میآید که میگفت: «هفت در را بستی نمکی!» حالا آن یک در نبسته که میتواند باعث دردسر بشود؛ ممکن است در یخچال باشد. بنابراین بهتر است قبل از حرکت دادن یخچال درهایش را خوب با چسب نواری پهن بندید. یا با کمک یک تسمه درهای یخچال را سرجایشان محکم کنید.
تا یادمان نرفته این نکته را بگوییم که بستن درها شامل حال یخچالهای ساید بای ساید نمیشود. و بهتر است قبل از حرکت دادن یخچال ساید با پیچ گوشتی کاملا درها را از یخچال جدا کرده و به شکل جداگانه بستهبندی کنید. به این ترتیب هم وزن یخچال برای اسباب کشی کمتر میشود، هم درها حین حرکت دادن یخچال آسیب نمیبینند.
۳٫ یخچال را بستهبندی کنید: آن روزگاری که بخچالها را در پتو میپیچیدند و برای اسباب کشی آماده میشدند؛ دیگر گذشتهاست. بنابراین اگر دوست دارید بعد از اسباب کشی هم ظاهر یخچالتان مثل روز اولش باشد؛ خوب است که یخچال را در کارتن اصلیاش قرار بدهید. از آنجایی که هیچ کدام از ما زور بازوی داداش کایکو را نداریم تا یخچال را بلند کنیم و داخل جعبهاش بگذاریم؛ بهتر است که درهای جعبه را باز کنید و بعد جعبه را از بالا روی یخچال بندازید. بعد موقع اساب کشی میتوانید یخچال را چند درجهای افقی کنید و بخش پایینی جعبه را هم ببندید. اگر کارتن دمدستتان نیست، از پلاستیکهای حبابدار بزرگ یا فوم ضربهگیر کمک بگیرید و یخچال را بستهبندی کنید. جوریکه تا مقصد بتواند یک خواب راحت بکند
راهنمای حرکت دادن یخچال ساید
میپرسید نحوه بسته بندی یخچال برای اسباب کشی چیست؟ جواب این است که برای حرکت دادن یخچال ساید راهها متفاوتی وجود دارد.
در قدم اول میتوانید قبل از حرکت دادن یخچال ساید با پیچ گوشتی کاملا درها را از یخچال جدا کرده و به شکل جداگانه بستهبندی کنید. به این ترتیب هم وزن یخچال برای اسباب کشی کمتر میشود، هم درها حین حرکت دادن یخچال آسیب نمیبینند.
البته گاهی هم لازم نیست درها را جدا کنید و میتوانید طبق توصیه بخش قبل آنها را با چسب نواری محکم کنید.
بعد از آن یخچال را با کیسه حبابدار یا جعبه بسته بندی کنید.
حالا باید یخچال را به آرامی به پهلو بخوابانید. حواستان باشد که زاویه خواباندن یخچال زیاد نشود. برای به پهلو خواباندن یخچال خوب است که از فرد دیگر کمک بگیرید و بعد با کمک یک اهرم ساده خیلی کم بخش پایینی یخچال را بلند کنید.
حالا از نفر سوم بخواهید که چرخ مخصوص حمل یخچال را در زیر یخچال جا بدهد و اصطلاحا یخچال را روی آن سوار کنید.
در قدم بعد بهتر است که یخچال را روی چرخ محکم کنید. چطور؟ کافی است که از یک طناب یا کمربند اتصال محکم کمک بگیرید (برخی چرخهای حمل یخچال دارای کمربند اتصال هستند) و یخچال را به بخش تکیه گاه چرخ ببندید تا هنگام انتقال تکان نخورد.
بعد از آن چرخ را کمی به عقب خم کرده و به راحتی حرکت بدهید.
زمانی که به مقصد رسیدید هم بهتر است بعد از باز کردن کمربند یا طناب اتصال، چرخ را کمی به جلو خم کنید. و از نیروی کمکی بخواهید تا جلوی یخچال بایستد و به آرامی آن را نگهدارد. بعد به آرامی چرخ را از زیر یخچال آزاد کرده و بعد غول سرمازای خانه را سرجایش بگذارید.
نکات فنی و مهم برای جابجایی بهتر یخچال که خوب است بدانید
- بهتر است دو ساعت قبل از تکان دادن یخچال آن را خاموش کنید تا موتور قبل از جابهجایی کمی نفس بکشد و خنک شود.
- اگر نمیخواهید در انبار کاه دنبال سوزن بگردید؛ خوب است که سیم برق یخچال را به پشت یخچال بچسبانید. چون ممکن است حین بستهبندی کشیده شود و آسیب ببیند یا حتی به خاطر فشار زیاد از جایش کنده بشود. (البته اگر مراحل بستهبندی یخچال را به شکل استاندارد انجام بدهید این اتفاق معمولا نمیافتد.)
- مایعات و گازهای یخچال ممکن است در اثر به پهلو خواباندن یخچال به کمپرسور آسیب وارد کننند؛ برای همین خوب است که یخچال را در حالت نیمه افقی و ایستاده جابهجا کنید.
- بعد از رسیدن به مقصد یه یخچالتان برای عادت کردن به شرایط جدیدش کمی فرصت بدهید. بهتر است که یخچال را حدود چهار تا شش ساعت بعد از ثابت شدن درخانهی جدید روشن کنید. (اگر یخچال را به پهلو خواباندید؛ خوب است که بعد از دوازده تا بیست و چهار ساعت روشن شود.)